Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Värmeoljor – hetta upp förspelet

Värmeoljor är den perfekta ingrediensen för att sätta stämning på förspelet. Med dessa sensuella och väldoftande oljor kan du massera din partner, något som både är stimulerande för kropp och sinne. Oljorna gör kroppen varm och het och ökar lusten avsevärt. Värmeoljor kan du köpa i olika utföranden, exempelvis i en grupp om tre olika dofter. Oljorna doftar ljuvligt av hallon och grapefrukt och förutom att de känns sköna mot huden smakar och doftar de gott. Sätt varandra i stämning med våra sensuella värmeoljor som garanterat ökar lusten till erotik och intimitet.

Värmeoljor som ökar lust

Förspelet är en viktig del i sex och något som många gånger glöms bort. Se till att ge varandra en njutning som ni aldrig tidigare känt med en sensuell värmeolja. Med hjälp av våra värmeoljor kan du skämma bort din älskling rejält. Oljorna sprider rummet med en förförisk doft som ökar er lust. När oljan är uppvärmd kan du hälla den över din partner för att sedan massera in den. Värmeoljor gör huden mjuk som silke och dessutom smakar den underbart gott. Sätt stämningen med tända ljus, lugn musik och värmeoljor som tar era erotiska äventyr till nya höjder.


TILL TOPPEN