Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Skämtartiklar – perfekt för dig och din älskling

Med lite skratt och fniss kan du genast liva upp dina erotiska stunder. Här hittar du riktigt roliga skämtartiklar som både kan användas till förspelet eller som en kul present. Framför dig har du skojiga bakformar som exempelvis bröst eller en penis. Vad är väl roligare än att överraska dina kompisar eller din partner med en hembakad kaka i penisform? Dekorera med glasyr och godisar. För intimare äventyr har vi också roliga skämtartiklar, till exempel vår ringklocka! Denna har en given plats i sovrummet där du eller din partner kan plinga för att få något önskvärt.

Skämtartiklar i sensuell anda

Vad är väl roligare än skämtartiklar som både är roliga och som samtidigt kan krydda upp förspelet? Här kan du köpa ätbara skämtartiklar som exempelvis chokladfärg att måla på din partner. Den populära ringklockan kan du och din partner använda för att få det ni vill ha. Ett pling kan betyda att det är dags för en liten mysstund, två pling kan betyda att det är dags för förspel och tre pling, ja det kan du och din partner komma fram till. Klicka hem roliga skämtartiklar och ge bort som en rolig present!


Strippmugg - Tjejer

64:-

Strippmugg - Tjejer

Skämtartiklar

Ring for sex

99:-

Ring for sex

Skämtartiklar

Bröstkudde

149:-

Bröstkudde

Skämtartiklar

Bakform snopp

79:-

Bakform snopp

Skämtartiklar

TILL TOPPEN