Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Sensuella oljor som hettar upp kärlekslivet

Med sensuella oljor kan du och din partner krydda upp ert kärleksliv och ta njutningen till nya nivåer. Hos oss på Lustfabriken kan du välja bland flertalet sensuella och erotiska oljor. Här finns väldoftande och oljebaserade oljor som ger dig silkeslen hud som doftar förföriskt. Dessa oljor passar perfekt att använda under förspelet. Massera din partner eller använd lite olja på dig själv för att locka in din partner till sovrummet. Förutom våra sensuella oljor kan du även hitta exklusiva kollektioner med både oljor och chokladsmakande kroppsfärg. Använd varandra som målardukar och skapa erotisk konst som går att slicka av.

Sensuella oljor med dofter som förför

När det kommer till de intima stunderna spelar alla kroppens sinnen stor roll. Förutom att synen är viktig är även dofter, smak och känsel viktiga komponenter för att skapa magi i sovrummet. Med våra sensuella oljor kan du sprida ljuvliga och förföriska dofter av exotiska frukter, jordgubbsvin och grönt te i sovrummet. Många av oljorna fungerar utmärkt som parfym eller att använda i badet. Den förföriska doften kommer garanterat att få din älskade på fall. Klicka hem sensuella oljor som tilltalar dig och hetta upp förspelet!

Shunga Massageolja 250 ml

189:-

259:-

Shunga Massageolja 250 ml

Sensuella oljor

Volym: 250ml

Indisk Kärleksolja 200 ml

259:-

Indisk Kärleksolja 200 ml

Sensuella oljor

Volym: 200ml

TILL TOPPEN