Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Roliga spel som ger förspelet en extra gnista

Tänd gnistan på förspelet med hjälp av våra roliga spel! Här kan du välja bland många olika spel som både är intima, roliga och erotiska. Våra stora favoriter är bland annat sextärningarna. Dessa kan du och din partner använda för att öka lusten på förspelet. Spelet är enkelt och det är bara att följa uppmaningarna som är mycket erotiska och sensuella. För möhippan eller svensexan har vi ett riktigt roligt spel – Dildokubb. Detta spel är precis som vanlig kubb, men spelpjäserna är mycket roligare. Dildokubb består av olika dildos. Du kan räkna med en hel del fniss!

Roliga spel med influenser från Kama Sutra

När du vill hetta till det under förspelet kan våra roliga spel garanterat hjälpa till. Här kan du hitta spännande och erotiska kortspel som tar förspelet genom sju olika nivåer av lust och spänning. Spelet har olika uppgifter som ska utföras och ju närmre mål du och din partner kommer, desto mer erotiska bli uppmaningarna i spelet. Med hjälp av roliga spel kan du snabbt och enkelt sätta extra krydda på ditt och din partners sexliv. Spelen är erotiska men samtidigt roliga så du kan räkna med ett och annat skratt. Klicka hem din favorit redan idag!


Sextärningar

49:-

Sextärningar

Roliga spel

Förspelstärningar

39:-

Förspelstärningar

Roliga spel

Sexleken

129:-

Sexleken

Roliga spel

Dildokubb

1499:-

1999:-

Dildokubb

Roliga spel

Material: PVC Ftalatfri/PVC/PVC

Totallängd: 27cm/15cm/20cm

Penetrationslängd: 23,5cm/12cm/20cm

Diameter: 7-9cm/4cm/3,5-4,5cm

Vattentät: Ja/Ja/Ja

TILL TOPPEN