Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Rengöring

Att rengöra sina sexleksaker är viktigare än många tror. Se det som något lika viktigt som att hålla dig själv ren och fräsch.

Håller du dina vuxenleksaker i toppskick med våra rengöringsprodukter ökar livslängden för dina produkter mycket och du får mer tid ihop med dina produkter.
För många är det en självklarhet, men med helt fel produkter. Många väljer att tvätta sina leksaker med den klassiska metoden tvål och vatten. Detta gör dock så att materialet på din leksak torkar ut och spricker därefter och metoden i sig är onödig då den inte heller dödar bakterierna som samlas på produkten.

Vi erbjuder speciellt utvalda produkter för att dina sexleksaker skall hålla sitt skick så länge som möjligt. Ta Catchlife – Hygiene som exempel som är en bakteriedödande gel som tar bort 99,9% av alla bakterier som är sjukdomsalstrande. Denna gel fungerar till och med utmärkt för rengöring utav andra föremål i hemmet som dina piercingsmycken eller toalettsitsen.

Håll dina vuxenleksaker rena och fräscha, tänk på att det är din kropp det skall användas ihop med. Ingen vill väl använda en smutsig dildo?

Belladot - Cleansing Gel

99:-

139:-

Belladot - Cleansing Gel

Rengöring

Fleshlight - Wash

79:-

99:-

Fleshlight - Wash

Rengöring

Swiss Navy - Toy and Body Cleaner

139:-

169:-

Swiss Navy - Toy and Body Cleaner

Rengöring

Pjur - Med Clean 100 ml

99:-

169:-

Pjur - Med Clean 100 ml

Rengöring

Catchlife - Hygiene

89:-

99:-

Catchlife - Hygiene

Rengöring

TILL TOPPEN