Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Pumpar

En penispump, vaginapuma eller klitorispump skapar ett vakuum för att förstora antingen, penis, vagina eller klitoris. Det drar mer blod till det nämnda området för att liva upp känsliga nervändar. Vissa klitorispumpar passar även utmärkt till användning av bröstvårtor för att skapa ännu ett känsligt område.

Vår samling av pumpar på Lustfabriken har en mängd olika stilar, färger och mönster, men även i olika storlekar, cylindermässigt, för att tillgodose varje kunds önskemål. Några alternativ finner ni även extra stimulerande med dess vibrationsfunktion och en större nivå av utforskning och spänning.

Prova att kombinera en pump tillsammans med en annan sexleksak för att uppnå ännu starkare orgasmer. Vi på Lustfabriken finns till för att hjälpa er till ett bättre och framförallt roligare sexliv.

Nipple pump

89:-

149:-

Nipple pump

Bröstpumpar

Längd: 8,5cm

Längd: 8,5cm

Auto-Pump

329:-

469:-

Auto-Pump

Penispumpar

Material: TPE - och ABS-plast/Ftalat - och Latexfri

Totallängd: 30,5cm

Penetrationslängd: 20cm

Diameter: 6cm

Vibrationsstyrka: -

TILL TOPPEN