Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Piskor

Piskan är en välkänd hjälpande hand inom BDSM-området. Men varför pisk och smisk undrar du?
Många ser smärtan och dominansen utav att använda en piska, paddel eller vanlig smisk som något upphetsande. Piskan ger även en ökad känslighet på huden och ökar därför känslan vid beröring utav det smiskade området.

Behöver din partner bestraffas för olydighet? Då är en piska, paddel eller bara smisk en bra bestraffning, men även skön.

Vi erbjuder olika typer utav piskor och paddlar som passar både nybörjaren och den mer erfarne. Här kan du välja bland långa piskor som går i stilen ridspön men även mindre piskor som är smidigare och mer lätthanterliga.

För att hitta rätt piska gäller det att, precis som i våra andra kategorier, fråga eller prova sig fram för att hitta rätt. För vissa kan det vara mer behagligt att ha en mjukare piska för att tänja på sina smärtgränser och prova sig fram med försiktighet, medan för den mer erfarne eller smärttåliga kan en hårdare paddel vara att föredra.
Är ni osäkra är ni alltid välkomna att kontakta oss i vår chatt eller via mail.

ZADO - Läderpiska

179:-

399:-

ZADO - Läderpiska

Piskor

Mon Amie - Mini silicone whip

99:-

149:-

Mon Amie - Mini silicone whip

Piskor

Längd: 24 cm

Mon Amie - Suede long whip

249:-

329:-

Mon Amie - Suede long whip

Piskor

TILL TOPPEN