Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Penisringar med vibrator

Det är inte konstigt att penisringar är otroligt populära - de är en av de få sexleksaker som ger njutning till både mannen och kvinnan på samma gång!

Penisringar fungerar genom att fästas tätt runt basen av penisskaftet vilket begränsar blodflödet från penis och ger dig därmed en hårdare och ådrigare penis som håller sig hård längre. Vi på Lustfabriken erbjuder en mängd olika penisringar i diverse material, färger, former och storlekar för att tillgodose alla önskemål. Utbudet av penisringar inkluderar även de i stretchigt material för maximal komfort samt de som ger en snävare passform för en bättre erektion.

I denna kategori hittar du penisringar med en extra härlig detalj – vibrationer. Med en vibrerande penisring blir njutningen fördubblad, både för dig och din partner. Beroende på design så kan du på vissa ringar ta bort vibratorn och använda den på andra delar av din egna eller din partners kropp och därmed förhöja njutningen ännu mer.

Oavsett om den används under samlag eller ensam, våra penisringar lovar maximal njutning i en kompakt, handsfree design.

Jelly Rabbit Cock Ring

99:-

249:-

Jelly Rabbit Cock Ring

Penisringar med vibrator

Material: PVC

Diameter: 4,5cm

Vibrationsstyrka: Medel

Vattentät: Ja

Butterfly Cock and Ball Harness

119:-

279:-

Butterfly Cock and Ball Harness

Penisringar med vibrator

Material: TPE - och ABS-plast

Diameter: Penisring

Vibrationsstyrka: Kraftfull

Vattentät: Ja

TILL TOPPEN