Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Sätt stämningen med massageljus

Sätt stämningen för kvällen med ett ljuvligt doftande massageljus. Här kan du välja bland flera olika massageljus som både stimulerar kropp och sinne. Att värma upp en väldoftande massaolja och samtidigt tända upp ljus kommer garanterat att sätta er båda i stämning. Med intim massage kommer både kropp och sinne få stimulanser och du och din partner kan uppleva nya intima äventyr tillsammans. Här kan du välja bland erotiska massageljus med dofter som exotiska frukter, jordgubbsvin, apelsin och vanilj. Skäm bort varandra ordentligt med en härligt väldoftande och erotisk massage.

Hetta upp stämningen med massageljus

Att använda ett massageljus är väldigt enkelt och det bästa av allt är att du ljuset har två funktioner. För det första sätter du en mysig stämning med det tända ljuset, för det andra bildas en mjuk och väldoftande olja som du sedan kan massera din partner med. För att komma igång med äventyret är det bara att tända massageljuset. Brinntiden varierar från ljus till ljus men den ligger på cirka 15 minuter. Efter den tiden kommer massageoljan att vara flytande och en ljuvlig doft kommer att sprida sig i rummet. När oljan är uppvärmd kan du hälla den över din partner eller använda den medföljande skeden. Skapa en erotisk, intim och njutbar stund tillsammans med ett härligt massageljus från oss!


Shunga Candle 30 ml

99:-

129:-

Shunga Candle 30 ml

Massageljus

Volym: 30ml

Shunga Candle 170 ml

189:-

229:-

Shunga Candle 170 ml

Massageljus

Volym: 200ml

TILL TOPPEN