Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Kondomer i paket

Se till att alltid vara redo för kommande intima stunder! Köp hem ett kondompaket från oss på Lustfabriken så kommer du garanterat att kunna ta njutningen till nya höjder. Här hittar du bra kondomer i paket från det populära varumärket My Size. För optimal njutning är kondomerna gjorda i latex – ett mycket slitstarkt men följsamt material. Kondomerna är dessutom helt fria från lukt och smak. Att köpa ett kondompaket är smart eftersom du alltid kommer vara redo för spännande äventyr i sänghalmen. Ta reda på vilka smarta egenskaper som våra kondompaket har!

Kondompaket i just din storlek

Alla ser vi olika ut och för att du ska få den bästa upplevelsen erbjuder My Size kondompaket mängder av olika storlekar. Här kan du enkelt klicka hem ett paket med kondomer i din storlek. För ökad komfort och bättre känsla för båda parter är kondomerna glidmedelsbehandlade. Låt inte något så onödigt som att glömma bort kondomen förstöra ditt intima möte! Se till att alltid vara redo med ett kondompaket så har både du och din partner ett intimt möte att vänta. Med kondomer i paket slipper du vara bekymrad över att ha tillräckligt med kondomer utan kan istället fokusera på det roliga.


My Size Kondomer

33:-

79:-

My Size Kondomer

Paket

Volym: 3st.

Totallängd: 160-223 mm

Diameter: 47-69 mm

TILL TOPPEN