Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Kondomer styckvis hos Lustfabriken

Varför använda samma sorts kondomer varje gång? Krydda upp dina intima stunder genom att köpa kondomer styckvis! Här kan du välja bland mängder av kondomer, exempelvis självlysande, juliga och extra stora kondomer. Våra kondomer är tillverkade av ett slitstarkt latex och många är glidmedelsbehandlade för en skönare upplevelse. Genom att köpa kondomer styckvis hos oss kan du variera dig och testa dig fram för att hitta de kondomer som du gillar mest. I sortimentet finns kondomer för alla olika behov, oavsett om du vill överraska din partner med att lysa i mörkret eller med ett roligt motiv.

Roligare med kondomer i olika utseende

Genom att köpa kondomer styckvis kan du variera dig hur mycket som helst. Det är ju tråkigt att alltid köra med samma vanliga sort. Hos oss på Lustfabriken har vi gjort det enkelt att hetta upp stämningen. Du kan själv hitta kondomer som passar till speciella tillfällen och komma fram till vilken sort du gillar bäst. För att ta reda på specifikationer om våra kondomer kan du trycka dig in på den produkt som intresserar. Här kan du sedan kolla vilka mått och särskilda egenskaper som kondomerna har.
Ta de intima stunderna till nya höjder med våra kondomer i styckvis!


Girls Own

4:-

8:-

Girls Own

Kondomer - styckvis

Volym: 1st

Totallängd: 190mm

Diameter: 54mm

Magnum

4:-

8:-

Magnum

Kondomer - styckvis

Volym: 1st

Totallängd: 195mm

Diameter: 56mm

TILL TOPPEN