Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Kondomer

Kondomen är världens förmodligen mest använda preventivmedel. Många har delade åsikter om detta gummiskydd dock. Vi har ofta hört att kondomen tar bort känsligheten, känns plastigt, är för trång, lång smal eller stor. Ursäkterna för att slippa gummit är mängder.

Som tur är erbjuder vi på Lustfabriken en lösning på alla dessa bekymmer. Hos oss kan du välja smaksatta kondomer, breda kondomer, långa kondomer och även kondomer med fördröjningsmedel. Självklart finns det även tunna kondomer, knottriga kondomer och kondomer med vibration. Möjligheterna är oändliga.

Vi förespråkar säkert sex. Kondomen är utan tvekan ett utav de enklaste och mest säkra skyddet som finns i dagens läge och därför vill vi erbjuda ett sätt att använda den och ändå kunna njuta till fullo!

My Size Kondomer

33:-

79:-

My Size Kondomer

Paket

Volym: 3st.

Totallängd: 160-223 mm

Diameter: 47-69 mm

Girls Own

4:-

8:-

Girls Own

Kondomer - styckvis

Volym: 1st

Totallängd: 190mm

Diameter: 54mm

Magnum

4:-

8:-

Magnum

Kondomer - styckvis

Volym: 1st

Totallängd: 195mm

Diameter: 56mm

TILL TOPPEN