Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Massagekulor

Geishakulor (eller Ben Wa – kulor som de också kallas) infördes ursprungligen i Asien för hundratals år sedan och har sedan använts och älskats av kvinnor över hela världen.

Under åren så har massagekulor ändrats och utvecklats men grundkonceptet har förblivit detsamma. Vad man måste komma ihåg dock är att det är skillnad på geishakulor och knipkulor men det är en annan kategori.

Geishakulorna för du enkelt in i vaginan och under samlag eller ihop med en dildo kommer dessa kulor massera insidan av vaginan och ligger du på mage eller står på alla fyra så kommer kulorna ligga och trycka mot G-punkten vilket underlättar G-punktsorgasmer.

Geishakulor har tillverkats i många olika material, allt från de traditionella i marmor, till lite större modeller i glas och silikon. Lustfabriken erbjuder en mängd olika storlekar, tyngder och stilar, inklusive partnervänliga geishakulor som har vibrationsfunktioner. Säkert, effektivt och roligt att använda, både ensam och som par.

Pleasure Pearls

89:-

189:-

Pleasure Pearls

Massagekulor

Diameter: 2cm

Material: ABS-plast

Vattentät: Ja

Geishakulor

99:-

149:-

Geishakulor

Massagekulor

Diameter: 2cm

Material: Metal

Vattentät: Ja

TILL TOPPEN