Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Knipkulor och Massagekulor

Geishakulor (eller Ben Wa – kulor som de också kallas) infördes ursprungligen i Asien för hundratals år sedan och har sedan använts och älskats av kvinnor över hela världen.

Under åren så har knip – och massagekulor ändrats och utvecklats men grundkonceptet har förblivit detsamma. Vad man måste komma ihåg dock är att det är skillnad på knipkulor och geishakulor, samtidigt som det självklart finns många likheter.

De små kulorna som man förr tränade med insåg man endast tränade den lägre delen av underlivet och genom forskning har man kommit på att man behöver träna mer än så, något som är väldigt svårt med bara geishakulor. Genom detta kom knipkulor till liv. Knipkulor består av två sammansatta större kulor med ett innehåll av geishakulorna för att när man rör sig skapa vibrationer i underlivet som gör att man tränar musklerna. Eftersom knipkulor är två stora kulor på ett band så är syftet med de endast träning men de går självklart utmärkt att använda vid samlag om så önskas.

För in knipkulorna i slidan och håll kvar dem för att stärka din bäckenbottenmuskulatur. Kegel exercise eller knipövningar med knipkulor är det bästa sättet för att träna sitt underliv. De små kulorna inuti bollarna kommer att röra sig under tiden som ni rör er och ger cirka 1 på 1000 kvinnor en invärtes orgasm.

Knipkulor skapar inte bara starkare muskler utan även vällust under samlaget. Med starkare muskler får ni även lättare att kontrollera blåsan och minskar risken för inkontinensbesvär. Genom att använda knipkulor hjälper man dessutom till att återställa kvinnans muskler efter en förlossning. Använd de gärna under dagliga aktiviteter, såsom hushållsarbete eller olika fysiska aktiviteter.

Både geishakulor och knipkulor har tillverkats i många olika material, allt från de traditionella i marmor, till lite större modeller i glas och silikon. Lustfabriken erbjuder en mängd olika storlekar, tyngder och stilar, inklusive partnervänliga geishakulor som har vibrationsfunktioner. Säkert, effektivt och roligt att använda, både ensam och som par.

Pleasure Pearls

89:-

189:-

Pleasure Pearls

Massagekulor

Diameter: 2cm

Material: ABS-plast

Vattentät: Ja

Geishakulor

99:-

149:-

Geishakulor

Massagekulor

Diameter: 2cm

Material: Metal

Vattentät: Ja

Play Candi - Beanz

169:-

199:-

Play Candi - Beanz

Knipkulor

Material: Silikon/ABS-plast

Totallängd: 20cm

Penetrationslängd: 12cm

Diameter: 0,5-3,5cm

Belladot - Britt

149:-

299:-

Belladot - Britt

Knipkulor

Material: Silikon

Diameter: 4cm

TILL TOPPEN