Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Handklovar och Fängsel

Handklovar och fängsel är en väldigt vanlig start för de som vill smyga sig in i BDSM-världen och prova på att vara fastbunden i sängen. Handbojor, bondagerep och andra fängslen kan vara ett enkelt sätt att introducera lite nya lekar för att piffa upp sexlivet.
Typerna av fängsel varierar hos Lustfabriken och sträcker sig från handbojor till rep för den mer vågade. Vi erbjuder handbojor i en rad olika material och modeller där de finns handklovar i hårdare metall som ger en mer dominant känsla medan vi även erbjuder mjukare handklovar i plysch för mjukare och mysigare känsla.

Den vanligaste produkten ur fängsel-kategorin är bondagetejp då det är ett prisvärt och enkelt alternativ för den som inte vill lägga alltför mycket pengar för att prova på detta fenomen. Vilken typ utav fängsel ni skall använda beror helt på situationen och är lite utav en smaksak. Alla produkter har sina för- och nackdelar och det gäller att prova sig fram!
Med våra fängsel, handklovar, rep och bondagetejp kan ni binda varandra på många olika sätt, i olika ställningar och vid olika föremål.

Prova till exempel att fästa din partner vid sängen med handklovar och låt din partner njuta medan du har full kontroll över dennes kropp. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad ni kan hitta på med handklovar och fängsel. Experimentera och testa er fram för att hitta det NI gillar bäst.

Fetish Fantasy - Bondage Rope

99:-

359:-

Fetish Fantasy - Bondage Rope

Rep

Love Cuffs

149:-

159:-

Love Cuffs

Handklovar

Bondagetejp

99:-

129:-

Bondagetejp

Bondagetejp

Mon Amie - Bondagetejp

99:-

129:-

Mon Amie - Bondagetejp

Bondagetejp

Mon Amie - Silicone cuffs

199:-

249:-

Mon Amie - Silicone cuffs

Handklovar

TILL TOPPEN