Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Smaksatta glidmedel

Glidmedel bör vara något alla par, singlar eller personer överlag har i sängbordet. Vi pratar ofta om vilken enkel och skönt extra hjälpande hand ett glidmedel kan ses som. En billig och bra krydda för sexlivet, massagen eller när du bara vill ha lite egen-mys.

Något många väljer att prova är våra smaksatta glidmedel som ger roligare och godare oralsex. Prova mintsmaken för att få en kylande känsla på både ditt kön och i din mun. Kanske är du inte för kyla? Då har vi självklart värmande glidmedel också! Vi erbjuder smaksatta glidmedel som är fruktiga, smakar godis, mint och mycket, mycket mer. Med prisgaranti och snabb leverans gör vi det lätt för dig att klicka hem ett glidmedel, prova för att hitta din egen favoritsmak!

En penis som smakar vattenmelon? En vagina som smakar jordgubbe? Visst låter det gott? Alla är inte helt förtjusta i smaken som en penis eller vagina har och vissa dagar är värre än andra. Därför kan smaksatta glidmedel vara ett bra alternativ om du trots dofter och smaker vill kunna tillfredsställa din partner via oralsex.
Är du osäker på vilket glidmedel du skall välja? Kontakta oss i vår chatt eller via mail så hjälper vi dig mer än gärna!

Belladot - Strawberry

118:-

149:-

Belladot - Strawberry

Smaksatta glidmedel

Volym: 100 ml

Swiss Navy - Flavoured

149:-

179:-

Swiss Navy - Flavoured

Smaksatta glidmedel

Volym: 118ml

TILL TOPPEN