Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Masturbatorer

När det gäller att onanera tror många män att deras hand är tillräckligt men varför nöja sig när du kan få så mycket mer? Känn vilken skillnad det är när du tränger in i en av våra fantastiska lösvaginor och du kommer aldrig att se på din hand på samma sätt igen.

Många av våra mest sålda lösvaginor är utformade för att se ut och kännas som riktiga vaginor, munnar och anus för att verkligen maximera upplevelsen. De är gjorda i verklighetstrogna material och beroende på modell finns det en hel uppsjö av olika insidor att utforska. Många modeller är dessutom formade efter kända porrstjärnors vaginor och anus så nu kan du njuta på riktigt med din favoritskådis.

Trots att masturbatorer främst är utformade för att ge dig en hjälpande hand på egen hand så funkar de även bra för par och är en rolig detalj under förspelet eller när din partner vill vila sin mun eller handled men ändå vill erbjuda dig njutning.

Jade Clear

169:-

399:-

Jade Clear

Masturbatorer

Autoblow 2 Plus

1379:-

1495:-

Autoblow 2 Plus

Masturbatorer

Material: Silkon/ABS-plast/Ftalatfri

Totallängd: 24cm

Penetrationslängd: 15cm

Diameter: Storlek A

Vibrationsstyrka: Kraftfull

TILL TOPPEN