Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

För badet – för intima äventyr

Det är något särskilt med varma bad, något sensuellt och intimt som ligger under ytan. Hos oss kan du hitta många härliga produkter för badet, exempelvis ett unikt badpulver som tar dina intima äventyr till nya höjder. Med badpulvret Shunga – Love Bath Ocean, förvandlas vattnet till miljontals, glittrande och glänsande gelékulor. Kulorna känns otroligt lena och mjuka mot huden och de bjuder in till romantiska stunder under ytan. Detta badpulver kan du utan problem använda i badkaret, det färgar inte av sig. Dessutom är det giftfritt och du kan njuta av erotiska stunder tillsammans med din partner.

För badet online finns många spännande produkter

Hos oss på Lustfabriken kan du hitta många härliga produkter som gör förspelet till en njutning. För badet online kan du smidigt klicka hem spännande oljor och badoljor som förhöjer stämningen. Med väldoftande badpulver kommer det sprida sig en förförisk doft i badrummet. Kanske vill du enbart fokusera på dig själv. I så fall finns många trevliga produkter för badet online. Ta ett njutningsfullt bad som både stimulerar kropp och själ med underbara badpulver, oljor och tända ljus.
Klicka hem dina nya favoriter idag och se fram emot många romantiska och intima stunder med din älskade.


Shunga - Love Bath Ocean

239:-

249:-

Shunga - Love Bath Ocean

För Badet

TILL TOPPEN