Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Rabbits

Det är få som kan ha missat den världsberömda Rabbit-sensationen. Rabbits blev kända efter en episod av den populära serien Sex and the City där en av huvudpersonerna vägrade att lämna sitt sovrum efter att ha provat en Rabbit för första gången. Ända sedan dess har kvinnor runt om i världen velat sätta klorna i en alldeles egna Rabbit-vibrator.

Vad som gör en Rabbit så unik är dess tvådelade design där du precis som på en vanlig dildo har själva skaftet men med en extra uppsättning av "öron" placerade precis rätt för ytterligare stimulans på klitoris, anus eller mellangård. Vi på Lustfabriken erbjuder ett brett urval av Rabbits i en mängd olika former, storlekar och texturer. Här hittar du något både som nybörjare eller för att utöka din samling, det finns gott om alternativ att välja mellan.

Förutom mer grundläggande och kompakta Rabbit-modeller har vi även modeller med roterande axlar, stimulerande pärlor i skaftet och där toppen är extra rörlig. För en tre-i-ett-upplevelse erbjuder vi dessutom Rabbits med ett extra par ”öron” där du utökar stimulansen av erogena zoner så som vagina och klitoris genom att lägga till anus. Många av våra Rabbits är vattentäta så att du kan ta med din leksak i badkaret eller duschen utan att oroa dig för fukt – eller vattenskador.

Odeco - Apollo

589:-

599:-

Odeco - Apollo

Rabbits

Material:  Silikon

Totallängd:  20cm

Penetrationslängd:  11cm

Diameter:  2,5-4cm

Vibrationsstyrka:  Kraftfull

Eves Obsession

398:-

749:-

Eves Obsession

Rabbits

Material:  100% Silikon

Totallängd:  19cm

Penetrationslängd:  13cm

Diameter:  4,5cm

Vibrationsstyrka:  Kraftfull

Auto Rabbit

269:-

399:-

Auto Rabbit

Rabbits

Totallängd: 22 cm

Penetrationslängd: 13 cm

Diameter: 3-3,5 cm

Vibrationsstyrka: Stark

Vattentät: Ja

TILL TOPPEN