Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Prostatastimulatorer

Syftet med en prostatastimulator är att stimulera den såkallade P-punkten, eller prostatan som den är mer känd som, vilket är en körtel som sitter cirka 8-12cm in och fram i den manliga analen. Prostatan är vad som producerar sperma och prostatakörteln anses vara den manliga G-punkten, eller mer korrekt, P-punkten.

När prostatan stimuleras kan det leda till förstärkt njutning och kraftfulla orgasmer. Eftersom prostata endast minimalt kan stimuleras externt är, förutom ett finger, en prostatastimulator med vibratoner det bästa att använda. De flesta prostatastimulatorer har ett större, kupat huvud som gnids mot prostatan och skapar maximal upphetsning. Vissa erbjuder även extern stimulan, vilket möjliggör en ännu bättre anal upplevelse.

Våra prostataleksaker varierar i storlek för att passa såväl nybörjare som den erfarne. Dessa leksaker är perfekta för användning både med en partner eller ensam.

Flickering Sting

199:-

349:-

Flickering Sting

Prostatastimulatorer

Penetrationslängd: 7 cm

Diameter: 2 cm

Vibrationsstyrka: Stark

Vattentät: Ja

Rocks-off - Naughty Boy - 7 Speed

499:-

699:-

Rocks-off - Naughty Boy - 7 Speed

Prostatastimulatorer

Material: Silikon

Totallängd: 25cm

Penetrationslängd: 8cm

Diameter: 1,5-3cm

Vibrationsstyrka: Kraftfull

TILL TOPPEN