Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Analkulor och Beads

Analbeads eller analkulor är den perfekta sexleksaken för att utöka sin erfarenhet av anala lekar.

Till skillnad från andra analleksaker så är analbeads väldigt små i storleken och känns därför inte lika skrämmande som t.ex analpluggar kan göra. Detta gör det möjligt för nybörjare att bli bekanta med analkulor först innan man kanske går vidare till andra större leksaker. Standard med ett par analbeads är att de blir större och större ju längre upp på ”snöret” du kommer, så när du för in dem ökar successivt storleken ju fler kulor du för in. Alla analbeads hos oss på Lustfabriken har handtag eller ringar längst ner för att du enkelt ska kunna dra ut dina kulor och för att de inte ska fastna eller åka upp i kroppen.

Använd dina pärlor ensam för eller med en partner under samlag för en ökad effekt. För att förstärka orgasmen, prova att långsamt dra ut dina analkulor precis när du når klimax. Glöm inte att använda glidmedel.

EX - Smoothy Prober

89:-

119:-

EX - Smoothy Prober

Analkulor och Beads

Totallängd: 20cm

Diameter: 1,3cm

TILL TOPPEN