Lustfabriken

Total summa:

49:-

0

Varukorg

SNABBA LEVERANSER - 1 ÅRS GARANTI PÅ ALLA VAROR - FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 300:-

Säker betalning & Diskret leverans

Beställ innan klockan 14:00 så skickas din beställning samma dag.

Vi lägger stor vikt på att våra köp och leveranser skall ske diskret och anonymt så att kunden känner en stor trygghet till oss.
På samtliga paket från oss kommer Lustfabriken inte stå som avsändare ur ett diskretionsskäl. Istället står LF som avsändare. För högsta diskretion kommer det även på banken stå LF vid din betalning istället för Lustfabriken.

PriceRunner Köpskydd

Ätbart är sexigt

Ta dina och din partners erotiska stunder till nya höjder genom att köpa något ätbart! Här hittar du roliga och goda penisringar i godisformat. Dessa bjuder garanterat in till erotiska och orala äventyr. Med ätbart i sänghalmen blir det inte bara roligare, du och din älskling får en helt ny upplevelse där alla kroppens sinnen får vara med. Beröring och smak kan ta sexlivet till nya nivåer. Överraska din partner med ätbara penisringar eller klicka hem vår populära bodypaint i äkta choklad. Den smakar inte bara himmelskt gott, med denna chokladfärg kan du dessutom göra konstverk på din älsklings nakna kropp.

Ätbart förhöjer lusten

Med hjälp av något ätbart kan sexlivet tas till en helt ny dimension. Genom att släppa in alla kroppens sinnen i förspelet och sexet kan njutningen få en ny innebörd. Det finns många roliga och erotiska lekar att utföra tillsammans med ätbar chokladfärg. Färgen kan hällas eller ritas på brösten, rumpan, benen eller ryggen för att sedan slickas av. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad något ätbart kan användas till.
Hos oss på Lustfabriken kan du alltid beställa hem något ätbart, sensuellt och erotiskt på ett smidigt sätt.


Shunga - Chocolate Bodypaint

149:-

199:-

Shunga - Chocolate Bodypaint

Ätbart

Candy love rings

39:-

49:-

Candy love rings

Ätbart

TILL TOPPEN